fbpx

De Nazitting

Openbaar naprogramma klimaatzaak tegen Shell

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. Daarom klaagt Milieudefensie Shell aan. In december begint de rechtszaak. We nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld.

Shell is de grootste vervuiler van Nederland. Het bedrijf stoot 2x zoveel CO2 uit als heel Nederland bij elkaar. Shell weet al sinds de jaren 60 dat het gebruik van olie en gas rampzalig is voor het klimaat. Maar met die kennis heeft het bedrijf niets gedaan. Sterker nog, Shell betaalde miljoenen per jaar aan lobbyclubs die de klimaatcrisis ontkennen.

Op 1, 3, 15 & 17 december staat Milieudefensie tegenover Shell in de rechtbank. Wil je op de hoogte blijven van onze klimaatzaak en weten wat er allemaal gezegd is in de rechtbank? Kom dan online naar de Nazittingen op 3 en 17 december. Paraplu.TV helpt mee met het realiseren van deze interactieve Zoom sessie. We hebben experts die je bijpraten, maar ook muziek en er is ruimte om vragen te stellen aan ons team. Wil je komen geef je dan op via:

https://milieudefensie.nl/doe-mee/zo-doe-je-mee-met-onze-klimaatzaak-tegen-shell

Programma Partners

Featured Show:

De Nazitting #1

Op 1, 3, 15 & 17 december staat Milieudefensie tegenover Shell in de rechtbank. Wil je op de hoogte blijven van onze klimaatzaak en weten wat er allemaal gezegd is in de rechtbank? Kom dan online naar de Nazittingen op 3 en 17 december. Paraplu.TV helpt mee met het realiseren van deze interactieve Zoom sessie. We hebben experts die je bijpraten, maar ook muziek en er is ruimte om vragen te stellen aan ons team. Wil je komen geef je dan op via: https://milieudefensie.nl/doe-mee/zo-doe-je-mee-met-onze-klimaatzaak-tegen-shell Programma: Deze avond wordt geleid door Kauthar Bouchallikht, en te gast zijn o.a. Nine de Pater… […]