fbpx

Dus Wat Gaan Wij Doen?

Op reis naar je duurzame zelf

Wij zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering gaat ondervinden én de laatste die er wat aan kan doen. Maar daar schrikken we niet van, wij gaan die uitdaging gewoon aan. Niet met een opgeheven vingertje, maar met de duim tegen de borst, een open arm én een let’s go mentaliteit. Doe ook mee en leer hoe jij de oplossing voor het klimaatprobleem kan zijn.

Hét duurzaamheidsfestival voor iedereen die in actie wil komen om klimaatverandering terug te dringen. Ga op reis langs de belangrijkste onderwerpen van het klimaatprobleem. Leer van inspirerende sprekers en zie hoe anderen werken aan een nieuwe duurzame wereld. Kom in actie, get your hands dirty, word veranderaar en ga aan de slag met jouw toekomst in de wereld van morgen.

In 2020 kon Dus Wat Gaan Wij Doen? niet meer fysiek plaatsvinden, dus werd het een online festival. Paraplu.TV maakte en verzochte de livestream uitzending die parallel liep aan het festival.

Programma Partners

Featured Show:

Dus Wat Gaan Wij Doen? – Online festival

De allereerste uitzending van Paraplu.TV! Gepresenteerd door Wilbert van der Kamp & Dzifa Kusenuh. Met oa. Jan Terlouw, Lena Hartog (CollAction), Kees Vendrik (Triodos Bank), Donald Pols (Millieudefensie), Nienke Binnendijk (BlueCity Lab), Bert van Son (Mud Jeans), Dorre van Duivenbode en Derk Loorbach (DRIFT). […]

21 mei, 2020 15:00