fbpx

Klimaatalarm Live

Livestream Programma rondom de Klimaatmars

Kijk mee met Klimaatalarm Live en volg online het Klimaatalarm in meer dan 40 steden. Sla om 15:00 het Klimaatalarm – 1 minuut lang – vanuit jouw woonkamer, balkon of tuin. Doet jouw straat ook al mee?

Klimaatalarm Live laat de verschillende steden zien die meedoen aan het Klimaatalarm, maar ook creatieve bijdragen van mensen thuis en inspirerende sprekers. De uitzending wordt gepresenteerd door Aldith Hunkar en duurt van 14:00 tot 15:30 uur.
Meld je aan via Klimaatmars2021.nl – zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland van zich laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid!
En doe mee!

1. Deel een #Klimaatalarm​-bericht
2. Maak een #Klimaatalarm​-foto: Onze redactie selecteert de tofste foto’s om in de uitzending te laten zien
3. Maak een #Klimaatalarm​-filmpje: Zoek thuis naar fluiten, toeters, bellen, ratels, kookwekkers, of fietsbellen. Wat je maar wil! Hou wel een beetje rekening met je buren, of nodig ze uit om mee te doen!
4. Sla online #Klimaatalarm​ als groep: Zet vooraf een online sketch of muzikale performance in elkaar met je toneelgroep, koor, band, klas, sportteam, collega’s, of andere club.
5. Maak een Uniek Klimaatalarm voor de live-uitzending: Laat jouw eigen unieke Klimaatalarm geluid horen! Bijvoorbeeld met een DJ-set, een kerkklok, saxofoon-solo of antieke scheepshoorn.
Voor de meest unieke inzendingen hebben we plaats in de live-uitzending via Zoom.

Mail naar meedoen@klimaatmars2021.nl als je een mooi plan hebt! Meer dan ooit hebben we iedereen nodig om er een mooi en indrukkend geheel van te maken. Net als bij een ‘gewone’ klimaatmars zijn we vanuit de organisatie heel dankbaar voor ieders creativiteit en betrokkenheid! Wat je ook bedenkt, neem wel de corona-maatregelen in acht. Veel succes en heel veel plezier!

Programma Partners

Featured Show:

Klimaatalarm Live