fbpx

Podiumdieren TV

Theatraal muziekprogramma voor kinderen van alle leeftijden

Podiumdieren is een nieuw teevee programma voor kinderen van alle leeftijden over muzikanten en andere podiumkunstenaars. Het programma wordt direct en live uitgezonden op social media vanuit plekken als Muziekgebouw aan ’t IJ, Tolhuistuin, en Victorie (Alkmaar). Presentator Maya Link praat met de mensen op en achter het podium. We spreken kinderen van muzikanten die bijzondere genres spelen en krijgen korte muzikale workshops. We gaan op zoek naar de leukste muzikale filmpjes die tijdens de lockdown zijn opgevallen. Via de chat kan je live vragen stellen, en tijdens het Kindermuziekfestival in Tolhuistuin op 12 & 13 september is er een videobooth waarin we korte stukjes opnemen die in de live uitzendingen komen.

Check de livestream via het kanaal van Samba Salad

Podiumdieren wordt geproduceerd door muziektheatergezelschap Samba Salad en het Kindermuziekfestival in samenwerking met Paraplu.TV, het Muziekgebouw aan ’t IJ (Amsterdam), Tolhuistuin (Amsterdam) en Podium Victorie (Alkmaar). Podiumdieren wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het AFK en de Gemeente Alkmaar.

Programma Partners

Featured Show:

UITGESTELD – Podiumdieren Muziekgebouw aan ’t IJ & Bimhuis special

*Deze show is helaas uitgesteld omdat het door de nieuwe corona maatregelen helaas niet mogelijk is onze opnames bij Muziekgebouw / Bimhuis voor te zetten* Podiumdieren is een nieuw teevee programma voor kinderen van alle leeftijden over muzikanten en andere podiumkunstenaars. Deze tweede aflevering wordt uitgezonden vanuit het Muziekgebouw aan ’t IJ & Bimhuis in Amsterdam. Presentator Maya Link praat met de mensen op en achter het podium. We spreken de muzikanten die optreden bij het Bimhuis en nemen een kijkje bij het educatieve SoundLab van het Muziekgebouw. Verder gaan we op zoek naar de leukste muzikale filmpjes die tijdens de lockdown zijn opgevallen.… […]

11 oktober, 2020 16:00

Show Partners: