fbpx

Podiumdieren Kindermuziekfestival Special

27 september 2020, 16:00

Programma partners:  

Show partners: 

Podiumdieren is een nieuw teevee programma voor kinderen van alle leeftijden over muzikanten en andere podiumkunstenaars. Deze eerste aflevering wordt uitgezonden vanuit de Tolhuistuin in Amsterdam en staat geheel in het teken van het Kindermuziekfestival dat daar op 12 & 13 september plaatsvindt. Tijdens dit festival is er ook een videobooth waarin we materiaal schieten samen met de kinderen dat in deze live uitzending gebruikt wordt. Presentator Maya Link praat met de mensen op en achter het podium. We spreken de muzikanten die op het festival en krijgen korte muzikale workshops. We gaan op zoek naar de leukste muzikale filmpjes die tijdens de lockdown zijn opgevallen. Via de chat kan je live vragen stellen die Maya en haar gasten direct kunnen beantwoorden.

Hou de Facebook van Samba Salad en Kindermuziekfestival in de gaten voor de link naar de gratis livestream op Facebook en Youtube, of koop in de webshop van Kindermuziek.nl een kaartje om als Zoom gast aan de uitzending deel te nemen!

https://www.kindermuziek.nl/kindermuziekfestival

Onderdeel van: Podiumdieren TV

Podiumdieren is een nieuw teevee programma voor kinderen van alle leeftijden over muzikanten en andere podiumkunstenaars. Het programma wordt direct en live uitgezonden op social media vanuit plekken als Muziekgebouw aan ’t IJ, Tolhuistuin, en Vic… […]