fbpx

Podiumdieren Victorie Special

25 oktober 2020, 16:00

Programma partners:  

Show partners: 

Podiumdieren is een nieuw teevee programma voor kinderen van alle leeftijden over muzikanten en andere podiumkunstenaars. Deze derde aflevering wordt uitgezonden vanuit Podium Victorie in Alkmaar. Presentator Maya Link praat met de mensen op en achter het podium. We spreken de muzikanten die schoolconcerten geven in de Victorie en zien hoe de licht- en geluidtechnici het feestje afmaken. Verder gaan we weer op zoek naar de leukste muzikale filmpjes die tijdens de lockdown zijn opgevallen. Via de chat kan je live vragen stellen die Maya en haar gasten direct kunnen beantwoorden.

Hou de Facebook van Samba Salad en Kindermuziekfestival in de gaten voor de link naar de gratis livestream op Facebook en Youtube, of koop in de webshop van Kindermuziek.nl een kaartje om als Zoom gast aan de uitzending deel te nemen!

Onderdeel van: Podiumdieren TV

Podiumdieren is een nieuw teevee programma voor kinderen van alle leeftijden over muzikanten en andere podiumkunstenaars. Het programma wordt direct en live uitgezonden op social media vanuit plekken als Muziekgebouw aan ’t IJ, Tolhuistuin, en Vic… […]